Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Halle Berry, în pragul unui nou divorț

18 mar. 2014,, 20:00   Showbiz
4077 0
Foto: plitkar.com.ua
Din păcate, se pare că măritișul nu prea îi priește actriței Halle Berry. Noua ei relație cu actorul Olivier Martinez este pe cale de dispariție, chiar dacă cei doi au un copil împreună…

Cînd ai un job atît de expus, ești constant în lumina reflectoarelor și trebuie să călătorești foarte mult în jurul lumii, e greu să găsești persoana cu care să te sincronizezi din toate punctele de vedere, mai ales cînd și jumătatea ta este de meserie actor. O bucată bună de timp Halle Berry și Olivier Martinez s-au înțeles de minune, atît de bine chiar încît s-au căsătorit și au făcut un copil. Băiețelul a venit pe lume în luna octombrie a anului trecut, dar lucrurile s-au deteriorat între timp, iar surse apropiate cuplului spun că un divorț este pe drum!

Cuplul nu a mai fost văzut împreună din luna decembrie a anului trecut, iar Halle a apărut recent, la una dintre petrecerile pre-Oscar, fără verighetă pe deget. Cu toate astea, Olivier încă o mai poartă, semn că luptă pentru căsnicia sa.

Halle mai are o fiică, Nahla, în vîrstă de 6 ani (îi împlinește pe 16 martie), din căsătoria anterioară cu modelul Gabriel Aubry, care s-a încheiat în termeni deloc prietenoși!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?