X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ce nu au împărţit Covali şi Ţărnă?

18 mar. 2014,, 17:24   Showbiz
7846 1
Foto: protv.md
În reţelele de socializare a izbucnit un conflict serios între doi colegi de breaslă – Boris Covali şi Nicu Ţărnă. Liderul de la „Gândul Mâţei” a fost deranjat de cuvîntul „fascist”, rostit de finalistul de la „Eurovision”, într-un interviu acordat imediat după anunţarea rezultatelor etapei naţionale a concursului. Covali consideră atacurile lui Ţărnă drept nefondate, recunoscînd că relaţiile dintre cei doi muzicieni s-au deteriorat încă de la „Eurovision”-ul din anul trecut.

„Cuvîntul „fascist” a fost rostit cu totul în al context şi nu a fost o acuzaţie în adresa cuiva, cu atît mai mult în adresa lui Nicu Ţărnă, - a relatat pentru NOI.md Boris Covali. – Nu ştiu de ce, el ia declaraţiile mele în adresa lui. În anul 2013, el a jurizat „Eurovision”, fiind un prieten apropiat de Paşa Parfeni, el mi-a redus un punct, dar, omeneşte eu pot să-l înţeleg. Însă de ce anul acesta el a lansat o campanie atît de dură împotriva mea? Îmi pare rău, Nicu, în principiu, nu e băiat rău, dar într-un anumit moment, el a procedat incorect faţă de mine şi continuă să facă acest lucru”.

La rîndul său, Nicu Ţărnă declară că el personal nu are nimic împotriva lui Boris Covali, ci doar şi-a anunţat poziţia într-o anumită situaţie, la care el, ca şi orice cetăţeani al Moldovei, are dreptul legitim.

„Anul trecut, eu nu am atras atenţie la pretenţiile lui Borea, eu ştiu ce înseamnă emoţiile la fierbinţeală, - a declarat pentru NOI.md Nicu Ţărnă. - În ceea ce priveşte actuala situaţie, consider că în aceste vremuri complicate, nu trebuie să arunci cu cuvinte gen „fascist”. Este un cuvînt foarte periculos, care poate genera lucruri rele. Eu doar i-am spus lui Borea să fie mai atent în declaraţii. La concursuri trebuie să ştii să pierzi, nu poţi să acuzi, să ameninţi membrii juriului, aşa cum a făcut-o Borea. Ştiu că în acest an el a insistat ca eu să nu fiu printre membrii juriului, el îmi poartă pică. În pofida acestui fapt, eu am fost convins că în Danemarca va pleca anume piesa lui, care merită, într-adevăr, el e un muzician foarte bun. Nu am nimic împotriva lui Borea şi chiar nu exclud că, vreodată, vom scrie o piesă împreună”, a conchis Nicu Ţărnă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?