X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dansatorii Ionela Ţăruş şi Mihai Ungureanu nu mai evoluează împreună

18 mar. 2014,, 16:51   Showbiz
35109 4
Foto: unimedia.info
Perechea de dansatori de succes, care au cucerit publicul internaţional cu numere de dans, inclusiv pe juriul concursului de talente "Minuta slavî", Ionela Ţăruş şi Mihai Ungureanu, nu vor mai evolua împreună. Lilia Ungureanu, mama băiatului, a spus în cadrul unei emisiuni de televiziune că motivul rupturii au fost scopurile incompatibile ale partenerilor.

"Decizia de a se despărţi a fost dificilă. Noi am analizat situația cu părinţii şi ne-am dat seama că, dacă există posibilitatea de a găsi alţi parteneri, rămînem prieteni şi lucrăm mai departe. Perechea a avut succes la nivelul de show, noi însă dorim să aibă progrese în ceea ce priveşte tehnica, profesionalismul. Acestea sînt lucruri absolut diferite. Dorim ca băiatul nostru să ajungă un dansator profesionist. Obiectivele lor nu au coincis cu ale noastre, aşa că am decis să oprim antrenamentele comune", a explicat ea.

Potrivit antrenorului Alexandr Hudorojkov, micii dansatori intenţionează să continue prestaţiile, însă în noua componență. Mihai a spus că a găsit o nouă parteneră şi se antrenează cu ea timp de trei săptămîni. Despre planurile de viitor ale Ionelei deocamdată nu se ştie nimic.

Copiii au evoluat în categoria juniori-2, clasa D, dansînd împreună timp de 5 ani şi bucurîndu-se de succes în Republica Moldova şi peste hotare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?