X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Audierile privind situaţia de la BEM şi concesionarea Aeroportului Internaţional Chişinău au fost amînate pentru miercuri

18 mar. 2014,, 16:20   Economie
3499 0
Foto: noi.md
Comisia parlamentară pentru economie, buget şi finanţe a amînat pentru mîine audierile privind situaţia de la Banca de Economii şi realizarea proiectului de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău, relatează NOI.md.

Comisia de profil a luat această decizie ţinînd cont de faptul că la audierile de astăzi nu au venit să prezinte rapoarte şeful Ministerului Economiei şi cel al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor. Deputaţii Oleg Reidman şi Igor Dodon au menţionat că este important ca la audieri să fie prezenţi anume acești miniștri, care au luat deciziile, şi nu subordonaţii lor care execută aceste decizii. S-a decis ca comisia de profil să le expedieze miniştrilor în cauză invitaţii personale să vină la audieri miercuri, la ora 12.00, pentru a discuta rapoartele privind situaţia de la BEM şi realizarea proiectului de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?