Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Marinuța se laudă cu rezultatele armatei în domeniul …muzicii și sportului

17 mar. 2014,, 11:11   Societate
3324 0
Foto: noi.md
Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța consideră că și Armata Națională are motive de mîndrie. Chira dacă aceste rezultate nu sînt din domeniul apărării sau al armamentului, ele aduc glorie Ministerului Apărării.

„Moldova a fost reprezentată la Jocurile Olimpice de la Soci de patru sportivi și toți sînt membri ai Clubului Sportiv Central al Armatei Naționale. Formidabila Cristina Scarlat care va reprezenta Moldova la concursul „Eurovision” este interpreta orchestrei prezidențiale care activează sub egida Armatei Naționale. O felicităm pe Cristina și îi dorim succes pe scena europeană. Vom ține pumnii strînși pentru ea. Armata Națională poate promova imaginea Moldovei nu doar sub aspect pur militar, dar și în multe alte domenii. Sînt mîndru că am contribuit la obținerea acestor rezultate”, a scris Vitalie Marinuța pe pagina sa de pe Facebook.

Vitalie Marinuța a demisionat la sfîrșitul lunii februarie, după critica venită din partea președintelui țării, Nicolae Timofti. Pînă în prezent, funcția de ministru al Apărării este vacantă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?