Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Renato Usatîi îi „hrănește” pe agenții SIS-ului (VIDEO)

16 mar. 2014,, 09:00   Societate
20130 13
Foto : noi.md
Renato Usatîi spune că deja s-a deprins cu atenția deosebită din partea structurilor de forță și chiar cu „filarea” permanentă a oficiului partidului său și are față de asta o reacție liniștită.

„Acești oameni care mă urmăresc nu sînt deloc vinovați că ministrul de interne este un idiot cu rucsacul care face publicitate la „Coca Cola”, iar în fruntea SIS-ului stă „Lendo-Calendo”. Acestor băieți care mă filează le transmit rukkola cu crevete, prăjituri și ceai și le spun că dacă mă filează, să o facă cu confort”, a declarat pentru NOI.md Renato Usatîi.

În cazul în care persoanele care îl filează vor fi concediate, Usatîi promite chiar să le angajeze la el.

„Cei de la SIS se plîng că acum sînt impuși să urmărească unde a plecat un furgon cu banane, de ce nu a fost vopsit în verde un terminal vamal, precum și să se ocupe cu tot felul de alte prostii. Comunic cu cei de la poliția rutieră, care îmi spun că le plac reformele pe care le-am propus pentru MAI, deoarece actuala reformă cu uniforma lor chinezească a transformat MAI-ul într-o echipă de baseball din SUA. Țara e măcinată de corupție, Moldova se transformă într-o rană sîngerîndă, iar puroiul de pe această rană sînt liderii coaliției de la guvernare. Asta e părerea mea subiectivă!”, a declarat Renato Usatîi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?