X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Cebotari, în presa străină: Da, poate partidul nu s-a focusat prea mult pe democrație…

27 iun. 2019,, 11:10   Politică
3237 0

Vicepreședintele Partidului Democrat (PDM) Vladimir Cebotari a acordat un interviu pentru jurnalistul Tim Sebastian de la Deutsche Welle (DW) în care a vorbit despre ultimele evenimente politice din Republica Moldova, cedarea puterii de către PDM, deciziile contradictorii ale Curții Constituționale, retragerea lui Vlad Plahotniuc de la conducerea partidului ș.a.

"Da, poate partidul nu s-a focusat prea mult pe democrație și poate partidul nu s-a focusat prea mult pe implementarea unor reforme precum reforma sistemului judiciar, spre exemplu. Dar ce ține de îmbunătățirea vieților oamenilor – multe au fost făcute. Și chiar mai multe de cît tot ce au făcut guvernele precedente în ultimii 20 de ani, luate la un loc", a spus în replică Vladimir Cebotari.

Întrebat despre un raport al Transparency International care denotă că PD concentra puterea partidului în organele executive, organele de urmărire penală și instanțele judecătorești, Cebotari a declarat că un singur punct de vedere nu poate reflecta situația reală.

”Doar o singură chestie: pentru a înțelege o situație, este mai bine de avut o privire mai aprofundată asupra întregului, și de luat în considerare cel puțin două opinii la scrierea acestui raport, cel puțin…”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?