X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Mișin către Voronin: Am plecat din PCRM din cauza Dumneavoastră!

11 mar. 2014,, 15:25   Politică
10000 9
Foto: noi.md
Declarațiile făcute de președintele PCRM, Vladimir Voronin, ieri, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune „TV7”, referitoare la faptul că foștii colegi de partid „s-au vîndut”, nu au rămas fără reacție. Fostul membru al PCRM Vadim Mișin a publicat astăzi o scrisoare deschisă pe numele liderului comuniștilor din Moldova.

„Am trăit o viață lungă și niciodată nu am putut fi acuzat de nimic, cu atît mai mult de mercantilizare sau venalitate. Nu trebuie judecați toți după sine, or, nu toate în viața asta se măsoară în bani. Repet: am plecat nu atît din partid, cît de la Dumneavoastră și știți foarte bine de ce. Iar dacă nu știți, voi fi nevoit să amintesc public care au fost motivele, chiar dacă tare nu-mi doresc acest lucru. Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să priviți în oglindă”, se menționează în scrisoare.

Vadim Mișin s-a arătat deranjat de afirmațiile lui Voronin că ar fi părăsit PCRM-ul cu scopul îmbogățirii.

„Eu și familia mea avem exact ceea ce am avut și acum 20 de ani. Nu avem păduri și vii, nu avem palate și o mulțime de automobile. Și nu este vorba de invidie, cum ați putea presupune. Este o constatare a faptelor, mod de viață și obrazul fiecăruia”, a conchis Mișin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?