X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon, despre anularea Marșului: Urma să fie destabilizat, inclusiv din afara țării

18 iun. 2019,, 07:50   Politică
2346 0

Marșul poporului care urma să aibă loc pe data de 16 iunie la Chișinău în susținerea noii guvernări s-ar fi transformat într-o destabilizare.

Igor Dodon spune că a primit informație sigură că unii oponenți ai noii puteri, inclusiv din afara țării, pregăteau acest scenariu.

„Sînt convins că dacă ieri desfășuram acel marș urma să avem o destabilizare. Am avut informație clară și exactă că au existat cîteva grupuri a cîte 10-15 oameni, inclusiv străini. Am avut informație și din ce țări. Aceștia intenționau să destabilizeze situația în centrul Chișinăului. Trebuie să înțelegem că unii susținători ai PDM erau foarte supărați de pierderea puterii și căutau să-și verse mînia pe cineva”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni de la canalul de televiziune NTV.
Acesta a precizat că la acel moment noua putere nu deținea controlul asupra forțelor de ordine și astfel a fost luată decizia de a anula marșul.

„Cînd am analizat tot spectrul am luat decizia de a amîna marșul. Desigur că el va avea loc doar după ce vom pune unele puncte pe i”, a spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?