Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon, dezvăluiri despre Şor şi Plahotniuc: Au plecat împreună

17 iun. 2019,, 23:24   Politică
17939 0

Igor Dodon a declarat că Vlad Plahotniuc și Ilan Șor au plecat împreună din țară, la data de 14 iunie, după briefingul în care PD a anunțat demisia Guvernului Filip. Declarația a fost făcută la postul NTV.

„Potrivit informațiilor noastre, principalul antierou, liderul democraților nu a zburat seara. Ei au luat o pauză la 17:30 și la acel moment ei deja nu mai erau în Moldova. Împreună cu Șor, cu mașinile, au plecat prin Transnistria. Toți erau șocați. Șor și-a adunat tot colectivul, în sală și a spus că „noi vom cîștiga, nu vă voi lăsa”. Au luat o pauză de 15 minute și oamenii au așteptat trei ore, dar ei deja au plecat”, a spus Igor Dodon, specificînd că are „informații exacte de la acele întruniri”.

Amintim că liderul PD Vlad Plahotniuc a anunțat că nu se află în Republica Moldova. „Am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, cînd mă aflam într-o vizită peste hotare”, a scris Vlad Plahotniuc.

Ilan Șor nu a reacționat deocamdată la informațiile privind faptul că nu se află în țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?