X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Kim Kardashian şi Kanye West au stabilit data nunţii

6 mar. 2014,, 20:00   Showbiz
6717 0
Foto: tvmania.ro
Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, se vor căsători pe 24 mai, la Paris.

Cei doi se vor căsători pe 24 mai, dar, potrivit publicaţiei US Magazine, invitaţii vor sosi la Paris cu cîteva zile înainte de data ceremoniei, informează contactmusic.com.

Totodată, Kim Kardashian, aflată la a treia căsătorie, a afirmat de curînd că îşi doreşte o ceremonie restrînsă şi că a tăiat de pe lista invitaţilor prieteni şi chiar membri ai familiei.

"Vom avea o nuntă intimă, superrestrînsă, iar, pe măsură ce înaintăm cu pregătirile, ne dăm seama că ne dorim să fie mai restrînsă (...) decît îşi închipuie lumea", a spus recent Kim Kardashian.

Pe de altă parte, Kanye West intenţionează să adauge pe lista invitaţilor personalităţi renumite din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, Karl Lagerfeld, şi editorul-şef al ediţiei americane a publicaţiei Vogue, Anna Wintour.

Kim Kardashian şi Kanye West, a căror relaţie a început în 2012, sînt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?