X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Marian Lupu comentează plecarea lui Iurie Bolboceanu din PD

6 mar. 2014,, 14:40   Politică
5504 1
Foto : noi.md
Deputatul Iurie Bolboceanu nu a anunțat conducerea Partidului Democrat și nici colegii că intenționează să părăsească fracțiunea PD. Cu toate acestea, decizia lui Bolboceanu nu este surprinzătoare pentru PD. Declarații în acest sens au fost făcute de liderul PD, Marian Lupu.
„Declarația făcută azi de Bolboceanu ne-a surprins și nu prea. Fostul nostru coleg nu a informat nici conducerea partidului, nici fracțiunea din care făcea parte, în pofida faptului că am avut astăzi o ședință a fracțiunii la care nu s-a prezentat”, a precizat democratul.

MarianLupu a ținut să precizezecă în prezent, cel mai important lucru pentru PD este ca Bolboceanu să rămînă, în continuare, devotat agendei de integrare europeană a țării.

„De-a lungul perioadei anterioare de timp am primit informații privind eventuale acțiuni de acest tip. Deciziaanunțată nu este ceamai importantă în raport cu PD. Elementul cel mai important este dacă va rămîne fidel programului de guvernare, priorităților de politică internă și externă”, a specificat Lupu.

Menționăm că deputatul democrat Iurie Bolboceanu a anunțat în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului că părăsește fracțiunea PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?