Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Kadîrov: Folosind Ucraina drept instrument, SUA urmăresc obiective ambițioase

4 mar. 2014,, 02:25   Externe
6741 3
Foto: pikabu.ru
Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, și-a exprimat opinia cu privire la poziția unor țări față de situația din Ucraina, într-un interviu cu jurnaliștii la Groznîi.

"De ce comunitatea mondială privește calm și tace ? Sau consideră America drept un stat atotputernic? Nici pe departe nu este așa. "Al-Qaeda", cu care America luptă demult, încă mai există, beneficiază de asistență financiară și continuă activitățile sale teroriste. Și această țară susține bandiții care trag în poliție, alungă șeful statului în exercițiu, guvernul, deputații", - a declarat Kadîrov citat de serviciul său de presă.

Potrivit acestuia, "folosind Ucraina drept instrument, Statele Unite ale Americii urmăresc obiective ambițioase".

"Au fost Libia și Siria - în aceste țări America a aprovizionat cu arme teroriștii, extremiștii. Acum, ea a trecut la Ucraina. Dar nu o preocupă soarta poporului ucrainean și statalitatea Ucrainei. Ea are nevoie de Rusia, care este statul cel mai puternic și cu privire la orice problemă are poziția sa distinctă și independentă. America și Occidentul au încercat mult timp să slăbească țara noastră și instigă împotriva Rusiei diferite state, inclusiv țările post-sovietice. Cred că este o politică josnică", - a spus Kadîrov.

Potrivit YuGA.ru, Kadîrov, de asemenea, a declarat că sprijină decizia autorităților ruse de a folosi forțele armate în Ucraina și că personal este gata să meargă în Crimeea împreună cu voluntarii, pentru a proteja populația locală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?