X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

“Briliantele lui Ghimpu" - mărul discordiei dintre Guțu și Reșetnicov (VIDEO)

3 mar. 2014,, 16:24   Politică
4645 2
Foto: noi.md
Schimb de replici acide între reprezentanții coaliției de guvernare și cei ai opoziției, în cadrul unei dezbateri publice, în care au fost puse în discuție prioritățile partidelor parlamentare pentru acest an electoral. După ce deputatul comunist Artur Reșetnicov a acuzat actuala guvernare că își asumă pe nedrept meritul liberalizării regimului de vize cu UE, reacția oponenților politici nu a întîrziat să apară.

„Liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii moldoveni nu este o reușită a actualei guvernări. Este o decizie luată în contextul geopolitic existent. Este o întîmplare de pe urma căreia coaliția va încerca să profite”, a precizat Reșetnicov. Deputatul a menționat că oficialii europeni nu ar fi avizat pozitiv proiectul liberalizării regimului vize pentru moldoveni, dacă Partidul Comuniștilor nu ar fi insistat asupra demiterii Guvernului Filat la timpul potrivit.

Vădit deranjată de afirmațiile lui Reșetnicov, deputatul PLR Ana Guțu i-a acuzat pe comuniști de inconsecvență și de faptul că speculează subiectul liberalizării regimului de vize. „Nu ați susținut niciunul dintre cele peste 40 de proiecte pro-europene votate în Parlament. Este lipsit de logică ce spuneți”, a remarcat Guțu.

După cîteva minute de dezbateri, Reșetnicov a avut un mesaj ironic pentru Ana Guțu. „Doamnă Guțu, întoarceți briliantele”, a spus Reșetnicov. Replica Anei Guțu nu a întîrziat să apară: „Eu briliante nu am, domnule Reșetnicov! Vă doresc atîta sănătate, cîte briliante am eu!”, a răspuns Guțu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?