Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O nouă victorie a Cristinei Scarlat (FOTO)

3 mar. 2014,, 13:30   Showbiz
6925 0
Foto: facebook.com
De-a lungul ultimelor patru luni, Cristina Scarlat a pierdut în greutate tocmai 16 kilograme și nu are de gînd să se oprească. Scopul favoritei finalei etapei naţionale a "Eurovision"-ului e să mai slăbească pînă la finală cu încă cel puțin 15 kilograme.

"Nu mi-am propus să pierd în greutate, în mod special, pentru "Eurovision", şi-a împărtăşit gîndurile portalului NOI.md Cristina Scarlat. Pe mine kilogramele în plus m-au deranjat întotdeauna mult mai puțin decît pe cei din jur. Şi soțul meu mă iubește aşa cum sînt. Acum însă, din păcate, o persoană este judecată nu după talentele şi lumea sa interioară, ci după aspectul exterior. De aceea, nu mi-a rămas nimic altceva decît să-mi adun toată voinţa și să mă ocup de aspectul meu. Am început încă în noiembrie și, din fericire, prima mea experiență de "pierdere în greutate", s-a dovedit a fi una de succes".

Cristina a subliniat că nu a inventat bicicleta, ci doar a trecut la un regim alimentar sănătos și a început să meargă la sala de sport de cinci ori pe săptămînă.

"Nu m-am considerat niciodată o amatoare de dulciuri, dar cînd am început dieta, mi-am dat seama că într-adevăr îmi plac dulciurile. Tot timpul vreau bomboane și alte delicii. Dar am învățat să-mi spun "nu". Ba chiar, respectînd dieta strictă, am înfruntat tentațiile meselor copioase din perioada sărbătorilor de iarnă”, a mărturisit vedeta.

Cristina recunoaşte că pierderea în greutate a încetat să mai fie o prioritate pentru ea. Interpreta se pregăteşte intens pentru „Eurovision”, sperînd mult ca după cîteva încercări reușite din anii precedenți, în acest an să reuşească în cele din urmă să devină cea mai bună pentru a reprezenta Republica Moldova la cel mai important concurs muzical din Europa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?