X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Mîine, patinoarul din centrul capitalei va fi demontat

27 feb. 2014,, 15:43   Societate
4143 0
Foto: noi.md
Arena de gheaţă i-a bucurat pe chişinăuieni toată iarna. Cel mai mare flux de vizitatori a fost în decembrie şi ianuarie. Odată cu ridicarea temperaturilor, numărul doritorilor de a patina s-a redus.

„Încheiem primul sezon”, ‒ a relatat pentru NOI.md investitorul proiectului Serghei Ciobanu. – „Patinoarul, care a costat 200 de mii de euro, nu s-a răscumpărat, dar, în general, noi apreciem activitatea lui drept normală. Singura greşeală a fost că trebuia să deschidem patinoarul nu pe 15 decembrie, dar cu o lună mai devreme. Veneau mulţi clienţi, deoarece preţul biletului era de numai 40 de lei, iar în alte locuri preţul acestor servicii este de două ori mai mare”.

Potrivit lui Serghei Ciobanu, el a deschis patinoarul nu pentru a se îmbogăţi, ci pentru a susţine echipa de hochei „Platina”, pe care o conduce.

„Pentru necesităţile personale eu nu am cheltuit niciun leu din banii cîştigaţi. Vreau foarte mult ca hocheiştii noştri să ne bucure vreodată cu medalii olimpice, dar fără susţinerea statului acest lucru este foarte dificil de obţinut”, a adăugat Serghei Ciobanu.

Primăria este interesată ca patinoarul să fie deschis şi anul viitor, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Însă investitorul declară că nu va mai putea oferi aceleaşi preţuri. Numai pentru energia electrică au fost achitate zilnic circa 4 mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?