X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Exdrupo, la datorie pe timp de noapte

24 mai. 2019,, 17:10   Capitala
1670 0

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul nopții de vineri, Î.M. Regia „Exdrupo” a desfășurat lucrări de asfaltare a carosabilului și aplicare a marcajului rutier în zona centrală a capitalei.

Serviciile municipale de profil au a acționat în intervalul orelor: 22:00 - 07:00, prin lucrări plombare și așternere a stratului de uzură, pe str. Al. Pușkin, str. București și bd. Mircea cel Bătrîn.

În acest context, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a insistat ca drumarii să execute noaptea lucrările pe carosabil, prioritar, pe străzile aglomerate și pe arterele unde circulă transportul public, pentru a evita disconfortul pentru cetățeni și pentru a nu crea ambuteiajele în orele de vîrf.

Totodată, pe parcursul nopții, 3 echipe ale Regiei „Exdrupo” au intervenit cu lucrări de marcaj pe trecerile pietonale de pe adresele: str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni - ASEM, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, 28/2, str. P. Rareș, 18, 37, str. Al. Pușkin – str. Ierusalim, str. Romană, str. Albișoara, str. Gh. Asachi, str. Sihastrului, str. V. Korolenko, str. Academiei, str. V. Dokuceaev, str. Mit. G. Grosu și str. Gh. Tudor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?