Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Formuzal: Locuitorii Găgăuziei au dreptul la informație deplină

25 feb. 2014,, 10:11   Societate
3346 4
Foto: noi.md
Conducerea UTA Găgăuzia va solicita Consiliului de observatori al companiei publice din autonomie „GRT” să transmită congresul deputaților de toate nivelurile care s-a desfășurat pe 22 februarie la Comrat. Un demers în acest sens va fi transmis Consiliului de observatori de bașcanul Mihail Formuzal, transmite NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Membrii Consiliului de observatori urmează să „studieze situația și să întreprindă măsuri în legătură cu aceea că nu a fost asigurată emisia direct, fiind transmisă doar varianta prescurtată a congresului deputaților de toate nivelurile din Găgăuzia”.

„Congresul deputaților de toate nivelurile este un eveniment important în istoria poporului găgăuz, care ultima dată s-a desfășurat cu mai bine de 20 de ani în urmă. Se creează impresia că în ultimul timp televiziunea găgăuză tot mai mult activează în interesele unui partid”, a menționat Formuzal.

Pe 25 februarie s-a aflat că președintele Companiei publice „GRT”, Ana Harlamenco, nu doar că este membru al Partidului Democrat, dar face parte din conducerea acestei formațiuni, fiind membru al Consiliului Național Politic al PD.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?