Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Un deputat liberal reacționează la acuzațiile lui Vlad Filat

24 feb. 2014,, 15:10   Politică
5131 6
Foto: noi.md
Deputatul Partidului Liberal Valeriu Munteanu reacționează la declarațiile făcute de liderul PLDM, Vladimir Filat, la adresa liberalilor. Liderul liberal-democrat s-a arătat nedumerit de faptul că PL, care promovează integrarea europeană, a refuzat să semneze declaraţia lansată de PLDM de condamnare a separatismului şi de sprijinire a integrării europene a ţării.

În acest context, contactat de NOI.md, Valeriu Munteanu a spus că PL nu participă la evenimente politice demarate de PLDM, specificînd că liberalii au demarate propriile lor acțiuni de promovare a cursului european.

„Sîntem un partid politic foarte responsabil și avem în aria preocupărilor noastre problemele pe care le au cetățenii, și nu agenda politică pe care o are PLDM. PLDM nu trebuia să privatizeze acest concept de integrare europeană. El trebuia să-l plaseze pe o platforma civică, pe o platforma neutră și atunci toata lumea ar fi aderat. Noi nu semnăm documente elaborate de PLDM, pentru ca riscăm să dăm peste documente care au fost făcute la Moscova”, a spus Munteanu.

Întrebat ce părere are despre acțiunea de promovare a cursului european lansată de coaliția proeuropeană, Munteanu a răspuns: „PLDM, PD și anexa de la guvernare (PLR – n.r.), sînt prinși în toată ziua cu gînduri ce să mai privatizeze și evident că fac o politică care este departe de interesele cetățenilor”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?