X 
Cutremure stiri: 506

"Pravîi sector" va intra în conducerea ministerului de Interne

23 feb. 2014,, 12:16   Externe
7434 4
Foto: liveinternet.ru
În conducerea Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei vor intra reprezentanții mișcării național-radicale "Pravîi sector", anunță presa locală cu referire la șeful interimar al ministerului, opoziționarul Arsen Avakov.

De asemenea, în organele de conducere ale Ministerului de Interne vor intra reprezentanții organizației " Samooborona" și o serie de alte organizații. Toți ei trebuie să lucreze împreună pentru a dezvolta o strategie comună cu conducerea poliției ucrainene.

La sfîrșitul lunii ianuarie, liderul mișcării "Pravîi sector", Dmitri Iaroș, a declarat că gruparea își asumă responsabilitatea pentru "procesul revoluționar" în Ucraina. Vineri, ca răspuns la declarația lui Viktor Ianukovici cu privire la întoarcerea Constituției din 2004 și anunțarea alegerilor prezidențiale anticipate , Dmitri Iaroș a spus că nu are încredere în declarația președintelui și intenționează să continue lupta împotriva actualului guvern. Această poziție a fost condamnată de liderul fracțiunii parlamentare "UDAR", Vitali Kliciko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав