X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Fostul şef de partid al lui Veaceslav Platon comentează posibilitatea „cumpărării” unor deputați

18 feb. 2014,, 15:30   Politică
6808 2
Foto: jurnal.md
Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova, fostul lider al Alianței „Moldova Noastră” (AMN), Serafim Urechean, susține că „nu vede nimic ieșit din comun” în faptul că cineva încearcă „să cumpere deputați”. Despre aceasta a declarat Urechean, solicitat de Ziarulnațional să comenteze informația că Veaceslav Platon, fost deputat pe listele AMN, ar fi încercat să corupă deputații.

Întrebat dacă l-ar crede pe fostul său coleg de partid Veaceslav Platon ca fiind în stare să clatine coaliția de guvernare, Urechean spune că pentru acesta „nu e mare lucru” o asemenea chestiune, dar nu crede că acesta i-ar fi contactat personal pe deputați să le propună un eventual nou proiect politic.

„Nu pot să-i dau o caracterizare lui Platon, pentru că îl cunosc prea puțin”, zice Urechean. Fostul lider al AMN afirmă că Platon a ajuns deputat pe listele acestui partid „fiind votat la Consiliul Alianței”. Cît despre zvonurile că Platon și-ar fi cumpărat locul pe lista electorală cu cîteva sute de mii de dolari, Urechean zice că acestea „sînt prostii”.

„Nu s-a vîndut și nu s-a cumpărat nimic. Cu ce s-au ales cei care au fost lepădături în AMN și au lansat aceste zvonuri? Nu am niciun interes de a mă răfui cu cineva. Le doresc succes la toți”, a mai spus Serafim Urechean.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?