Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Georg Lindner a renunţat să mai participe la alte probe pentru Moldova

17 feb. 2014,, 15:51   Sport
4202 0
Foto: ski.ru
Moldova a pierdut șansa unui rezultat pozitiv în persoana ultimului reprezentant la Jocurile Olimpice de la Soci. Duminică, 16 februarie, a avut loc cursa de schi, la proba super slalom uriaș. La competiție au participat 63 de concurenți, printre care și reprezentantul Moldovei Georg Lindner. Acesta nu a terminat cursa, încheindu-și evoluția prin abandon. Competiția s-a desfășurat pe traseul de la Complexul Sportiv „Roza Hutor”.

Înainte de competiţie, antrenorul lotului naţional Petru Bria punea speranţe în Georg Lindner. „Georg Lindner este unul dintre cei mai în formă reprezentanţi ai lotului olimpic moldovenesc. Cel mai bun rezultat al austriacului naturalizat este locul 64 la Campionatul Mondial la proba super G. Din păcate, acesta nu a participat la ediţia trecută a Jocurilor Olimpice de la Vancouver, din cauza unei accidentări. Lindner este într-o formă bună, fiind în creştere continuă. La Jocurile Olimpice de la Soci, la proba slalom gigant vor participa în jur de 120 de sportivi. Lindner va lupta pentru un loc în primii 30”, spunea Bria.

De menţionat că Lindner ar fi putut să evolueze şi în alte probe de slalom, dar a renunţat, preferînd să se pregătească pentru etapele de la Cupă Mondială. Informaţia a fost confirmată de stafful delegaţiei noastre, prezent la Olimpiada de la Soci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?