X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Tentativa de mituire a deputaților, în atenția Procuraturii

17 feb. 2014,, 12:53   Societate
4399 3
Foto: noi.md
Procuratura Generală s-a autosesizat în urma informațiilor făcute publice de deputata Valentina Stratan, care a afirmat că cineva încearcă să mituiască deputații din cadrul coaliției de guvernare.

Reprezentanții Procuraturii au demarat o serie de investigații în acest sens. Solicitată de NOI.md, șefa Serviciului de presă a Procuraturii Generale, Maria Vieru, a precizat că deocamdată nu este vorba de un dosar penal, dar se acumulează informații pe marginea acestui caz.

„Nu am vrea să anticipăm anumite lucruri. La finele investigației vom comunica rezultatele. Nu este exclus că pe marginea acestui caz va fi deschis un dosar penal”, a menționat Vieru.

Precizăm că democrata Valentina Stratan a declarat săptămîna trecută că cineva încearcă să distrugă coaliția de guvernare, prin coruperea deputaților. Stratan a precizat că personal i s-a propus să participe la acest proiect, însă nu a dezvăluit din partea cui a parvenit propunerea.

Anterior, liderul fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, a declarat că în spatele acțiunii de cumpărare a deputaților ar sta fostul deputat Veaceslav Platon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?