X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

La Geneva a aterizat un avion care a semnalizat că este capturat de piraţi

17 feb. 2014,, 10:12   Externe
3252 0
Foto: newsru.com
Un avion aparţinînd companiei aeriene Ethiopian Airlines, care zbura de la Addis Abeba la Roma, a aterizat de urgenţă luni la Geneva după ce a semnalizat că a fost capturat de piraţi, a anunţat portalul specializat pe sectorul aviaţiei, www.airlinereporter.com.

Potrivit portalului, avionul a semnalizat că este capturat atunci cînd zbura deasupra Sudanului. Nu este exclus faptul că piloţii au trimis semnalul de alarmă din greşeală. De asemenea, este posibilă o defecţiune tehnică, cu toate că experţii afirmă că această ipoteză este puţin probabilă. La aterizare, avionul a fost escortat de avioane militare elveţiene.

Purtătorul de cuvînt al aeroportului din Geneva a confirmat oficial tentativa de deturnare a unui avion aparţinînd companiei aeriene Ethiopian Airlines.

„La bordul avionului a avut loc o tentativă de luare de ostatici”, a declarat purtătorul de cuvînt al aeroportului.

Pasagerii şi echipajul avionului ce aparţine companiei aeriene Ethiopian Airlines se află în siguranţă.

Mass-media elveţiene transmit că presupuşii piraţi aerieni au cerut azil politic în Elveţia.

La aeroportul din Geneva a fost arestat individul care a încercat să deturneze avionul ce aparţine companiei aeriene Ethiopian Airlines.

Potrivit poliţiei, este vorba de o singură persoană. Niciunul dintre pasageri sau membrii echipajului nu au fost răniţi. Aeroportul de la Geneva este în continuare închis.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?