X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Renato Usatîi nu exclude provocări la adresa sa din partea autorităților

16 feb. 2014,, 02:51   Societate
7634 6
Foto: tribuna.md
Omul de afaceri Renato Usatîi, care intenționează să creeze un nou partid și să participe la alegeri, nu exclude provocări împotriva sa din partea autorităților. El a declarat acest lucru într-un interviu pentru postul de televiziune BTV din Bălți.

"Dacă i se întîmplă ceva lui Renato Usatîi în viitorul apropiat – îl lovește o mașină, dispare sau este închis pentru aceea că a încercat să-l asasineze pe încă un jurnalist român – dacă mi se întîmplă ceva, iar oamenii vor tăcea, mă refer la societatea civilă, presa, care în mare parte este controlată de Filat și Plahotniuc, îmi va părea rău pentru ceea ce am planificat și nu am terminat, că mi-am terminat cariera sau chiar viața – pentru că acești oameni sînt gata să facă orice", - a spus Usatîi.

El a dat asigurări că, chiar dacă împotriva lui vor fi intentate 10 dosare penale, el nu va părăsi țara.

"Voi fi aici, pentru a lăsa o urmă în istorie – a fost așa un gasterbaiter moldovean, care, lucrînd în Rusia a atins o anumită prosperitate, s-a întors acasă pentru a face viața oamenilor mai bună. Indiferent ce se întîmplă, promit că nu vă voi da de gol", - a spus Usatîi.

Potrivit acestuia, reprezentanții forțelor de ordine exercită presiune asupra diferitor persoane cu care cîndva s-a întîlnit în viață, inclusiv colegi de la Universitatea din Bălți și încearcă să-i determine să facă careva declarații denigratoare împotriva lui Usatîi, de genul că în tinerețe ar fi furat cușme în vestiare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?