X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Declarație ȘOC: Cineva încearcă să cumpere DEPUTAȚI și COALIȚIA ȘTIE

14 feb. 2014,, 16:13   Politică
4895 6
Foto: noi.md
Cineva încearcă să cumpere deputați și să lase actuala coaliție fără majoritate. Este un avertisment al deputatei democrate Valentina Stratan, care bate alarma că în Parlament are loc o tentativă de constituire a unei noi fracţiuni parlamentare, prin desfiinţarea coaliţiei de guvernare.

Deputata susține că personal i s-a propus că participe la acest proiect, însă nu a dezvăluit din partea cui a parvenit propunerea.

„Am fost contactată de o persoană, care m-a anunțat că în Parlament se va forma curînd o nouă fracțiune, din deputații care vor fi scoși de la PLDM, PD și PLR. Persoana îmi dădea de înțeles ca s-ar dori participarea mea la acest „proiect”...Nu e prima data cînd aud asta. Mă tem că scopul este de a lăsa actuala coaliție fără majoritate, ca sa nu mai poată vota Acordul de asociere cu UE și alte proiecte importante. Imaginați-vă ce ar însemna asta în plin an electoral!!!” a afirmat Stratan.

Potrivit ei, conducerile partidelor din coaliția proeuropeană cunosc această situație și poarta discuții cu deputații vizați.

Valentina Stratan a făcut apel la deputații tentați să cadă în această capcană să se gîndească la consecințele gestului lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?