X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Doga este INDIGNAT de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

10 feb. 2014,, 09:44   Societate
9166 10
Foto: vipmagazin.md
Celebrul compozitor Eugen Doga și-a exprimat nemulțumirea față de organizatorii ceremoniei de deschidere a Olimpiadei. El a fost nemulțumit de modul în care a fost folosit valsul său din filmul "Gingașa și tandra mea fiară".

Pe pagina sa de Facebook Doga se întreabă, cum a putut fi denaturată opera, cînd autorul este viu. Compozitorul, de asemenea, a subliniat că nu a dat permisiunea pentru a modifica creația sa.

"Mă bucur că muzica mea, după Olimpiada - 80 din nou a fost inclusă în programul deschiderii Olimpiadei de la Soci -2014. Dar cum poate fi diluată această muzică nu se știe de cine, cînd autorul este viu!? Eu nici nu am fost anunțat, că cineva mă va "prelucra". De ce? Nici la înregistrare nu am fost invitat", - scrie compozitorul.

Într-un interviu acordat ziarului "Komsomolskaia Pravda în Moldova", Doga a spus că, nu intenționează să dea în judecată, dar așa ceva au putut face doar niște "nemernici".

"Cui să dovedesc? Întregii lumi să demonstrez că am dreptate? Voi primi o hîrtie, ei și ce?..... Ce poate face Putin... Putin nu se ocupă cu lucruri de genul ăsta. Doar nu Putin a făcut-o... Aceasta au făcut oamenii imorali, niște nemernici adevărați! Să mă orchestreze pe mine! ...Niște gunoaie!", - citează ediția cuvintele compozitorului.

Anterior, cîntăreața de rock din Rusia, Zemfira, și-a exprimat indignarea în legătură cu utilizarea piesei sale la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, fără consimțămîntul ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?