X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

PLDM şi-a început campania electorală în localităţi

10 feb. 2014,, 12:38   Politică
5129 11
Foto: facebook.com(Vlad Filat)
Partidul Liberal-Democrat (PLDM) şi-a început campania electorală în localităţi, îndemnîndu-şi adepţii să facă tot posibilul pentru a cîştiga alegerile parlamentare din 2014.

Potrivit agenţiei „Infotag”, duminică, la Ungheni a avut loc al III-lea Forum al Autorităţilor Locale PLDM, în rezoluţia căruia se vorbeşte că pentru partid „este o datorie morală şi politică de a asigura ireversibilitatea parcursului european al Republicii Moldova”.

„Facem apel către toate autorităţile publice locale, către toţi actorii politici şi către întreaga societate să acţioneze solidar pentru o Moldovă europeană, pentru a asigura un viitor demn poporului nostru. Ne asumăm responsabilitatea de a continua implementarea proiectelor de modernizare a oraşelor şi satelor noastre, de a contribui la reforma de descentralizare a puterii şi de consolidare a autonomiei locale”, se menționează în document.

Liderul partidului, Vlad Filat, s-a adresat participanţilor la forum, cu un îndemn: „Să construim viitorul, şi nu trecutul!”

„Nu putem permite ca ţara să fie ruptă în două. Aceste acţiuni trebuiesc condamnate şi curmate. Ţara noastră are nevoie de unitate”, a spus politicianul.

Forumul a fost punctul culminant al săptămînii democraţiei şi autorităţilor locale, lansată de PLDM la începutul lunii februarie. În cadrul campaniei au avut loc întrevederi cu autorităţile locale şi centrale, în cadrul cărora s-au discutat problemele cu care se confruntă autorităţile locale, metodele de soluţionare, precum şi planul de acţiuni pentru anul curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?