X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

George Clooney la un pas de moarte

7 feb. 2014,, 03:21   Showbiz
6843 0
Foto: topnews.ru
Actorul George Clooney a declarat că în timpul uneia dintre călătoriile sale în regiunea Darfur din Sudan, a fost la un pas de moarte, ajungînd în vizorul unui AK - 47 în mîinile unui băiat.

"Noi am ajuns acolo unde nu ar trebui. Ne-au oprit în cîmp deschis... Un băiețel de aproximativ zece ani s-a apropiat cu un Kalașnikov, țintind capul meu, el vroia ca noi să ieșim din mașină", - a declarat Clooney.

Între timp, luînd lucrurile de preț, băiatul și însoțitorii săi s-au făcut nevăzuți într-o direcție necunoscută, lăsînd vedeta în viață, scrie Dni.ru.

Incidentul a avut loc în capitala Sudanului, unde era turnat un documentar despre genocidul populației locale din 2007. Potrivit lui Clooney, echipa de filmare a fost oprită în locul în care aceasta nu ar trebui să se afle. Alte detalii ale incidentului Clooney nu le-a relatat.

George Clooney este unul dintre fondatorii proiectului Satellite Sentinel Project, care colectează și analizează informații despre grupurile armate sudaneze. Ideea proiectului i-a venit lui Clooney după călătoria în Sudan.

La întoarcerea în SUA actorul american a început crearea unei baze de date bazate pe imagini din satelit, dovezi ale crimelor de război și mesaje care vin din zona de conflict. Organizația, cu biroul situat în Washington, pregătește periodic rapoarte analitice privind situația din Sudan, inclusiv pentru guvernul SUA .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?