Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

„Un doctor pentru tine” va ajunge în această săptămînă și la Cahul

25 mar. 2019,, 18:50   Societate
2782 1

În săptămîna 25-29 martie curent, echipele mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, vor oferi consultații gratuite populației din localitățile rurale din sudul țării, scrie Noi.md.

Astfel, îe data de 26 martie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate Gavanoasa și Crihana Veche din Cahul, iar pe 28 martie în Centrele de Sănătate Moscovei și Bucuria din același raion.

În această perioadă copiii din localitățile rurale din raionul Criuleni vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică. Locuitorii din localitățile rurale din Ialoveni și Edineț precum și beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din Brînzeni vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Rezina, Anenii Noi și Cahul vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Menționăm că, pe parcursul săptămînii 18-22 martie circa 1899 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 337 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 360 de copii au fost consultați de stomatologia mobilă, 882 de persoane au făcut screening pulmonar, 320 de femei au beneficiat de servicii de sceening mamar gratuit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?