X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

DEMISIA lui Ianukovici a fost un fals

4 feb. 2014,, 01:51   Externe
6116 2
Foto: obozrevatel.com
Informația precum că președintele în exercițiu al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a demisionat din motive de sănătate nu corespunde realității.

Acest lucru a fost anunțat de către Alexandr Kutereșcin, secretarul de presă al primului-ministru interimar, prim-viceprim-ministrului Serghei Arbuzov.

Amintim că postarea despre disponibilitatea lui Ianukovici de a demisiona a apărut în microblogul Twitter, din numele lui Arbuzov. Se anunța că președintele va face în curînd un anunț privind demisia sa la radio și televiziune.

"Atrag atenția asupra faptului că acest cont nu are nimic de-a face cu activitatea prim vice-premierului. În legătură cu acest fapt deja am depus o plîngere la echipa Twitter", - a scris purtătorul de cuvînt al lui Arbuzov în rețeaua socială Facebook.

Kuterșcin, de asemenea, a cerut ziariștilor să nu se lase provocați și să verifice informațiile la serviciul de presă.

Anterior, deputatul de la "Batikivșcina", Vladimir Iavorivski, cu referire la sursele sale, a anunțat că Viktor Ianukovici este transferat la terapie intensivă.

La 30 ianuarie a devenit cunoscut faptul că șeful statului și-a luat concediu medical din cauza unei boli respiratorii acute, însoțite de febră puternică.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?