Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Vestul a lăsat ACUM ca pe o seră – opinie

25 mar. 2019,, 10:40   Societate
2512 3

Cunoscuta prezentatoare de televiziune Elena Leviţkaia-Pahomova consideră că Occidentul nu este interesat de dezvoltarea Moldovei. Ea a declarat acest lucru în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21, transmite eNews.

„Vestul nu mai pune nici un fel de speranțe în ACUM, pentru că vede o lipsă de maturitate. Un public foarte pestriţ. Este clar că nu vor vota unanim toate proiectele de lege. Deja este clar că printre ei sînt puțini specialiști de profil îngust, capabili să supravegheze careva direcții”, a declarat Elena Leviţkaia-Pahomova.

„Mi se pare că ACUM a fost lăsat ca un fel de seră. Ei bine, să fie în opoziție, o opoziţie sonoră, zgomotoasă, poate va crește şi acolo vreun lider, care-i va putea da la o parte pe cei doi", a menţionat jurnalista.

„Restul calculului este că va exista o coaliție între PDM și PSRM și lasă-i să se calce ei acolo reciproc, iar noi vom aştepta că cineva va ieşi din ACUM și atunci vom veni şi noi în acest loc. Vestul nu este interesat de prosperitatea țării noastre și pur şi simplu a lăsat din mîini hăţurile", afirmă Leviţkaia-Pahomova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?