Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Isprava unor tineri din Băcioi i-ar putea costa șapte ani de închisoare

23 mar. 2019,, 17:15   Societate
2491 0

Doi bărbați cu vîrsta de 25 de ani, originari din localitatea Băcioi mun. Chișinău, au fost reținuți de polițiștii din Ialoveni, după ce au sustras bani în sumă de 60 000 lei dintr-un automobil de serviciu.

Automobilul aparținea unei întreprinderi de prestarea a serviciilor de livrare a mărfii în mai multe magazine din țară. Unul dintre suspecți a activat la această întreprindere în funcție de șofer-expeditor, astfel cunoștea bine traseul și specificul activității.

Potrivit poliției, otul s-a întîmplat la 5 martie curent, în jurul orei 12.30, cînd suspecții au urmărit automobilul întreprinderii, din satul Condrița pînă Malcoci, raionul Ialoveni. În moment ce șoferul a coborît din automobil și a intrat într-un magazin, fără a o încuia, aceștia au au pătruns în automobil, și, în cîteva minute au sustras banii colectați de la magazine, depozitați într-un loc special.

Bărbatul păgubit l-a observat pe hoţ, dar nu a reușit să-l prindă, anunțînd imediat poliția.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiștii și procurorii din Ialoveni, suspecții au fost identificați și reținuți pentru 72 de ore.


Polițiștii au reușit să recupereze o parte din banii furați, cealaltă fiind cheltuită de suspecți. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă pînă la 7 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?