X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PLDM lansează o nouă inițiativă politică

3 feb. 2014,, 12:23   Politică
6196 3
Foto: esp.md
Partidul Liberal Democrat organizează în perioada 2-9 februarie „Săptămîna democrației și autonomiei locale”, o inițiativă prin care își propune să consolideze dialogul dintre puterea publică centrală și cea locală. Săptămîna va culmina cu desfășurarea unui forum al aleșilor locali, pe 9 februarie.

Potrivit deputatului liberal-democrat Tudor Deliu, în aceste zile vor fi organizate ateliere de lucru, în cadrul cărora aleșii locali vor pune în discuție problemele cu care se confruntă.

„PLDM are cea mai mare reprezentativitate în administrația publică locală. Pentru a eficientiza metodele de colaborare, PLDM a decis să lanseze „Săptămîna democrației și autonomiei locale”, în perioada 2-9 februarie. Vor fi organizate ateliere de lucru, unde președinții de raioane, vicepreședinții, consilierii raionali vor discuta cu reprezentanții administrației publice centrale despre problemele cu care se confruntă, despre planul de activitate pentru 2014”, a anunțat Deliu.

Șirul activităților dedicate „Săptămînii democrației” va culmina cu un forum al aleșilor locali, care va avea loc la Ungheni. La eveniment sînt așteptați peste 900 de reprezentanți ai administrației publice locale din întreaga țară.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?