Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

„Aeroport Catering” SRL va fi preluată de compania care deține centrul comercial Gemeni

19 mar. 2019,, 18:10   Economie
2595 1

Consiliul Concurenței a permis preluarea de către casa de Comerț „Gemeni" S.A., care deţine magazinul cu acelaşi nume din centrul Capitalei, a 100% din acțiunile companiei „Aeroport Catering" S.R.L.

Potrivit decizie CC, operațiunea este compatibilă cu mediul concurențial.

Precizăm că principalul gen de activitate al întreprinderii „Aeroport Catering” S.R.L. este activitatea de alimentare (catering) pentru evenimente, banchete, cine oficiale și pentru alimentarea pasagerilor la bordul avioanelor și navelor spațiale. Genurile secundare de activitate ale companiei sînt: comerțul cu produse alimentare în magazine nespecializate; comerțul cu amănuntul al tutunului; fabricarea produselor alimentare.

Din informațiile prezentate în notificare, în Republica Moldova activează peste 250 de companii care prestează servicii de catering similare întreprinderii „Aeroport Catering” S.R.L., însă la bordul aeronavelor oferă servicii doar un singur concurent din țară, acesta fiind „Logistic INT” SRL.

Aeroport Catering a fost deţinută de stat pînă la începutul lunii aprilie 2016, cînd a fost cumpărată cu cinci milioane de lei de compania Ground Avia Partener SRL care, la rîndul ei, era deţinută de EximService Broker SRL. Potrivit Mold-Street, acum fondator şi administrator al acestei firme va fi Ilie Toniţoi, locuitor al oraşului Sîngera.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?