Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Poliţiştii bulgari s-au intoxicat cu gazele lacrimogene destinate protestatarilor

18 mar. 2019,, 18:30   Externe
1831 0

Poliţia din Bulgaria a fost afectată de către propriile arme, după ce gazul lacrimogen care era destinat mulţimii de protestatari din faţa Parlamentului bulgar a fost dus de vînt înapoi la autorităţi, scrie Daily Mail.

Ofiţerii formau o baricadă împotriva protestatarilor antiguvernamentali care protestau în faţa Parlamentului bulgar în acest weekend, atunci cînd un membru al forţelor de ordine a decis să folosească gazele lacrimogene.

Din păcate pemntru ofiţeri, un vînt puternic bătea în direcţia lor, după cum se poate observa şi din mişcarea steagurilor pe care protestatarii le aveau. Dispersîndu-se imediat şi încercînd cu disperare să-şi acopere ochii, gazul lacrimogen pare să fi avut efectele scontate, doar că nu asupra oamenilor pentru care era destinat.
Substanţa chimică i-a împiedicat pe ofiţeri să-şi mai îndeplinească rolul timp de cîteva minute, în timp ce aceştia şi-au spălat feţele cu apă.

Protestul avea loc în afara parlamentului, în capitala Sofia şi a fost organizat prin intermediul reţelelor sociale. Protestatarii cer un referendum naţional pentru a schimba guvernul într-o „democraţie directă” şi „pentru a lupta împotriva corupţiei,” potrivit Btvnovinite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?