X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Formuzal vrea expulzarea din Republica Moldova a ambasadorului român la Chișinău

28 ian. 2014,, 17:20   Politică
5934 13
Foto: noi.md
Bașcanul Găgăuziei, liderul Partidului Regiunilor, Mihail Formuzal, sugerează că ambasadorul român la Chișinău, Marius Lazurcă, ar trebui expulzat din Republica Moldova. Reacția vine în contextul declarației făcute de ambasador, cu referire la președintele Parlamentului, Igor Corman.

„Ambasadorul României i-a făcut o observație publică președintelui Parlamentului Republicii Moldova pentru discursul susținut în Găgăuzia referitor la declarațiile lui Traian Băsescu. Dacă după aceasta ambasadorul României se va reține în țara noastră mai mult de 24 de ore, înseamnă că parlamentul nostru este supus ambasadorului României”, a menționat Mihail Formuzal.

Ambasadorul României la Chișinău, Marius Lazurcă, s-a arătat deranjat de declarația anterioară a președintelui Parlamentului, Igor Corman, care a afirmat că președintele României, Traian Băsescu, nu trebuie luat în serios atunci cînd face declarații privind un eventual proiect de unire. Lazurcă a declarat ca spusele lui Corman au fost doar o gafă diplomatică.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?