X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Atenţie, şoferi! Poliţia recomandă prudenţă maximă la volan

25 ian. 2014,, 11:55   Societate
3353 0
Foto : capital.ro
Inspectoratul Naţional de Patrulare atenţionează şoferii să fie echipaţi cu toate cele necesare, în cazul în care pornesc la drum, în aceste zile. Avertismentul vine în condiţiile în care meteorologiii au emis cod galben de ninsori puternice, în toată ţara.

Instituţia atenţionează toţi participanţii la traficul rutier să ţină cont de avertizările meteo şi să nu pornească la drumuri lungi, dacă nu există necesitate.

În cazul călătoriei, unitatea de transport să fie echipată corespunzător cu pneuri pentru perioada rece a anului, iar în portbagajul maşinii să fie lopată şi nisip. Dacă alături de cei adulți vor călători copii mici sau persoane de vîrstă înaintată, de dorit, ca în salonul mașinii să fie un termos cu băuturi calde (ceai sau lapte), pături călduroase și medicamente necesare, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului.

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare anunţă că se va afla în stare de alertă și va reacționa prompt la solicitările persoanelor blocate în trafic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?