X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Momentul în care are automobilul lovește mașina SPPS din cortegiul lui Dodon (VIDEO)

22 feb. 2019,, 22:41   Societate
4537 1

Serviciul Protecție și Pază de Stat a publicat imaginile video cu momentul accidentului rutier în care a fost implicat automobilul SPPS din coloana oficială a președintelui Igor Dodon.

Înregistrările sînt de pe camera de bord a Volkswagenului Touareg din gestiunea SPPS.

„Din primele informații de la fața locului, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens încercînd să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit, iar coloana și-a continuat deplasarea spre destinație”, este menționat în descrierea imaginilor video.

Pe cazul data s-a demarat o anchetă care va stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

În pofida faptului că chiar și președintele Dodon a venit cu afirmația că a fost un simplu accident și nu ar trebui să existe speculații în ultimele zile de campanie electorală, unii, foști colegi de-ai lui Dodon, nu s-au abținut. Spre exemplu, Bogdan Țîrdea a început deja valul de victimizări, spunînd că acest accident nu este o simplă coincidență.


Amintim că unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost astăzi implicat într-un accident rutier, produs pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de loaclitatea Stejăreni, din raionul Strășeni.

Despre producerea accidentului a anunțat purtătoarea de cuvînt a Președinției, Carmena Lupei, pe pagina sa de Facebook. Aceasta susține că automobilul se afla în misiune în timpul accidentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?