Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Elisabeta a II-a transferat o parte din responsabilități prințului Charles

21 ian. 2014,, 03:12   Showbiz
5515 0
Foto: mignews.com
Regina Elisabeta a început să transfere o parte dintre responsabilitățile sale fiului și moștenitorului său, prințul Charles, a relatat luni ziarul britanic The Daily Mirror.

La prima etapă a schimbărilor vor fuziona serviciul de presă al Reginei și al lui Charles, ceea ce înseamnă că toate anunțurile viitoare legate de monarh și fiul ei vor veni de la o singură sursă.

Documentul stipulează, de asemenea, că schimbările îl vor determina pe Charles să petreacă mai puține activități în numele diferitor organizații și fonduri de caritate. În acest sens, prințul va acționa mai mult " în calitate de șef de stat și mai puțin ca o persoană publică în numele Reginei".

Se anunță, de asemenea, că, probabil, regina nu va mai călători pe distanțe lungi, rezervînd întîlnirile diplomatice lui Charles. Cu toate acestea, după cum notează ziarul, Charles, probabil, nu va participa la întîlnirile săptămînale cu prim-ministrul David Cameron.

Regina Elisabeta, care în curînd va marca 62 de ani de guvernare, este al doilea cel mai longeviv monarh din istoria țării, cedînd doar reginei Victoria. Prințul de Wales, în vîrstă de 65 de ani, a stabilit un record insolit, deoarece niciodată în istoria monarhiei britanice un membru al familiei regale nu a purtat atît de mult timp ca acesta titlul de "moştenitor prezumtiv" și este cel mai bătrîn moștenitor al tronului în ultimii 300 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?