Medicii dau cele mai sumbre previziuni cu privire la sănătatea lui Schumacher

17 ian. 2014,, 03:42   Sport
5985 0
Foto: antena3.ro
Vestea accidentului suferit de Michael Schumacher la ski a şocat o lume întreagă. Fostul mare sportiv şi-a aniversat împlinirea a 45 de ani în spital la Grenoble, acolo unde este în stare "critică, dar stabilă", scrie Eurosport.

Dacă atenţia presei asupra cazului s-a diminuat, nu la fel se poate spune despre grija fanilor. Aceştia speră şi se roagă în continuare pentru sănătatea septuplului campion mondial de Formula 1.

Însă, Michael Schumacher, chiar dacă îşi va reveni din comă, ar putea să nu mai fie Michael Schumacher pe care îl ştiam cu toţii, potrivit unui neurochirurg britanic.
Richard Greenwood, un neurolog londonez, afirmă că Schumacher, atunci când îşi va recăpăta cunoştiinţa, va fi doar un om obişnuit şi nu superstarul cu mentalitate de învingător.

"Recuperarea sa va fi eficientă numai dacă va accepta că este un om obişnuit şi va face ce face un om obişnuit. Acesta este un proces foarte dificil şi nu mulţi reuşesc să treacă de etapa asta" a spus Greenwood.

Potrivit cercetărilor, persoanele care au suferit leziuni craniene sînt de trei ori mai predispuse să moară prematur, faţă de restul lumii.

Presa germană a speculat în aceste zile, pentru prima dată, că fostul campion ar putea să nu-şi revină niciodată. "Este posibil să fi apărut complicaţii" a afirmat Andreas Zieger, neurochirurg al Universităţii din Oldenburg.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?