X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Funcționarii din Găgăuzia atenționează despre confruntări în masă în timpul referendumului

16 ian. 2014,, 12:15   Societate
3455 2
Foto: wikipedia.org
Confruntarea dintre poliție și populația civilă în timpul desfășurării referendumului din 2 februarie poate avea rezultate dezastruoase. De această părere este președintele Comisiei Electorale Centrale de la Comrat, Valentina Lisnic.

Valentina Lisnic a comunicat presei locale că nu crede că poliția va bloca secțiile de votare, însă dacă aceasta se va întîmpla, consecințele ar putea fi imprevizibile.

Președintele CEC a Găgăuziei și-a exprimat nedumerirea în legătură cu declarațiile șefului Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug, care a afirmat că poliția nu va asigura ordinea publică în timpul referendumului din 2 februarie, relatează portalul Gagauzinfo.md.

„Legea poliției anume asta și stipulează – poliția are obligațiunea de a asigura ordinea publică, iar refuzul trebuie să atragă după sine consecințele respective”, a menționat Lisnic.

„În cazul în care poliția totuși va bloca secțiile de votare, situația ar putea avea o altă întorsătură decît cea preconizată. Mă tem că aceste confruntări ar putea avea consecințe dezastruoase”, a conchis Lisnic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?