Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Pocaznoi comentează relația sa cu Plahotniuc

16 ian. 2014,, 11:37   Societate
5397 12
Foto: noi.md
Președintele CCA, Marian Pocaznoi, condamnă acuzațiile precum că instituția pe care o conduce ar fi controlată politic de prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc. În cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Pocaznoi a spus că îl cunoaște pe prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, doar de la recepțiile oficiale.

„Să vă spun că sînt afectat, nu. Fiecare om își expune punctul de vedere, dar condamn asemenea declarații care sînt nefondate și care mă afectează nu atît pe mine, cît pe membrii familiei mele, și ar trebui să fie corecți – atunci cînd lansează o asemenea informație să aducă și dovezile. Vreau să vă asigur cu toată certitudinea că niciodată nu am fost influențat de către un anumit businessman, un anumit politician din Republica Moldova”, a precizat Pocaznoi.

Președintele CCA nu vede de ce ar trebui să se apere în acest caz. „Nu eu am venit cu acuzații și nu eu trebuie să vin cu dovezi în care ar trebui să mă apăr, fiindcă eu am fost corect și Cheianu, dacă are anumite viziuni, are dreptul să și le expună. Eu nu mă voi lansa în asemenea zvonuri”, a spus Pocaznoi.

„Pe domnul Plahontiuc, probabil, îl cunoaște toată țara. Atunci cînd era în calitate de politician, am avut cîteva întîlniri în cadrul unor recepții. Am schimbat două vorbe, dar nu pot să spun că mă cunosc cu el”, a conchis sursa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?