X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Cristiano Ronaldo a cîștigat Balonul de Aur pentru a 2-a oară în carieră: "Îl dedic lui Eusebio!" Ibra a cîștigat trofeul Puskas

13 ian. 2014,, 22:23   Sport
4337 0
Foto :EPA
Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur! Este a 2-a oara cand portughezul primeste acest trofeu, dupa ce l-a castigat si in 2008. Pe locul 2 a terminat castigatorul ultimelor 4 editii, Leo Messi, iar Frank Ribery a terminat pe locul 3! Iata clasamentul: -Cristiano Ronaldo: 27,99%, Lionel Messi: 24,72%, Franck Ribéry: 23,36%.

Portughezul a inceput sa planga dupa ce a fost anuntat numele sau - inainte sa mearga pe scena, el a sarutat-o lung pe Irina Shayk, iubita lui. "Este un moment foarte emotional. Le multumesc tuturor colegilor de la Real Madrid. Fara ei, acest trofeu nu ar fi fost posibil. Dedic acest trofeu lui Eusebio, cel care nu se mai afla printre noi

Sunt foarte fericit, este foarte dificil sa castigi acest premiu. Vreau sa ii multumesc sotiei mele, prietenilor mei, fiului meu. Este un moment extrem de emotionant" a declarat Ronaldo.

Messi a dovedit inca o data fair-play-ul pentru care e recunoscut. El a declarat: "Cristiano Ronaldo a avut exceptional. Merita din plin trofeul"
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?