X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

"Green Screen" la Chişinău! Aici puteți realiza videoclipuri moderne ©

13 noi. 2019,, 11:20   Societate
12468 0

În prezent, la producția TV este adesea folosită filmarea cu ajutorul așa-numitei "camere Green Screen" sau dacă e să vorbim în termeni profesioniști, a studioului "Chroma-key RAR".

În prezent, "studiourile "Chroma-key RAR" au început să fie folosite în mod activ şi de vloggerii.

Acum şi la Chișinău, puteți închiria "camera Green Screen" sau studioul „Chroma-key RAR". Studioul este destinat filmărilor video din cele mai diverse domenii: cinematografie, animație, televiziune, producție de clipuri publicitare, videoclipuri muzicale, fotografii și producție de conținut video variat.

Spre exemplu: cînd este necesar ca prezentatorul să fie filmat sau să fie creată pe video atmosfera de fundal cu mare, peisaje montane, structuri arhitecturale, dar şi la folosirea metodei moderne de combinare a scenei actorului cu fundalul. Cu ajutorul tehnologiei „Chroma-key RAR", puteți şi să scoateţi fundalul și să "înseraţi" o imagine sau un videoclip printr-un editor grafic.

Astfel de studiouri au început să se numească Camera „Green Screen" datorită faptului că cea mai răspîndită culoare folosită la proiecție este verde, deoarece această culoare nu se regăsește în nuanţele pielii umane.

Utilizarea așa-numitei tehnologii "camera Green Screen" sau a tehnologiei „chroma-key”reduce semnificativ costul procesului de producție, ajută la crearea sau combinarea obiectelor, care în realitate sînt foarte scumpe sau chiar imposibil de creat.

Studioul este dotat cu echipament profesional pentru studiourile moderne. Închirierea include şi setul de lumini pentru studio.

Suprafața totală a studioului „Chroma-key RAR” este de 72 m², iar panorama circulară a "camerei Green Screen" e de 4x5x2,4 m. (Adîncime / lățime / înălțime).

Pentru mai multe informații, contactaţi-ne la numărul de telefon: 078 300 381 / 078 300 383

Studioul nostru „Chroma-key RAR” vă va permite să creați și să realizaţi cele mai extraordinare proiecte video!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?