X 
Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Depardieu a provocat scandal într-un restaurant italian

11 ian. 2014,, 13:52   Showbiz
5582 1
Foto: spletnik.ru
Între două reprezentaţii ale spectacolului său "Love Letters" pe scena Teatrului Antoine din Paris, Gérard Depardieu a profitat de o scurtă pauză pentru a se odihni în casa lui de vacanţă din oraşul italian Lecce, informează lefigaro.fr.

Potrivit unei agenţii de presă italiene, actorul s-a implicat într-o altercaţie cu proprietarul unui restaurant din centrul istoric al acelui oraş din sudul Italiei. Se pare că proprietarul restaurantului era mult prea "gălăgios" după părerea starului francez, care i-a cerut iniţial acestuia, cu blîndeţe, să tacă, iar apoi, văzînd că nu are succes, a încercat să îl intimideze. Actorul a pus mîna pe primul obiect pe care l-a găsit - o sticlă cu apă - şi a început să îl stropească pe "adversarul" său. Clienţii restaurantului au avut parte şi ei de un mic "duş" cu această ocazie. Altercaţia a durat cîteva minute şi a fost urmată de un apel telefonic la secţia de poliţie.

Gérard Depardieu a primit deocamdată doar un avertisment, dar, dacă va recidiva, riscă să fie amendat şi arestat.

Deşi este un actor cu un talent uriaş, în ultimii ani, Gérard Depardieu a ţinut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică.

După reprezentaţia de sîmbătă a piesei "Love Letters", la Paris, starul francez a refuzat să semneze autografe. A străbătut mulţimea de admiratori care îl aplaudau la ieşirea din teatru, a urcat pe scuter şi a plecat fără să rostească un cuvînt.

În 2013, actorul a fost amendat, iar autorităţile i-au suspendat permisul pentru conducere în stare de ebrietate a scuterului. Rata alcoolemiei sale era de patru ori mai mare decît limita maximă admisă.

Deşi starul francez a declarat de curînd că nu mai este pasionat de actorie, Gérard Depardieu are în derulare mai multe proiecte şi va putea fi văzut pe afişele a şapte filme care vor fi lansate în 2014. Cel mai important dintre ele este "Welcome to New York", de Abel Ferrara, în care Depardieu îl interpretează pe Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, căzut în dizgraţie după ce a fost acuzat de viol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?