X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Discursul alarmant a lui Dalai Lama

10 ian. 2014,, 02:45   Externe
18716 7
Foto: pefata.ro
Invitat la Universitatea din Portland, Oregon, sa tina un discurs studentilor despre Univers și integrarea omului in acest spatiu atat de vast, Dalai Lama a abordat subiectul extratereștri. Discursul a fost unul șocant, mai ales că a venit din partea unui lider al omenirii și după cum bine știm personalitățile de acest calibru evită din diverse motive subiectul.

Liderul spiritual a avut ocazia să le spună studenților și nu numai, că momentul marii întîlniri cu o civilizatie extraterestră nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul șocante pentru ca le-a transmis studenților că trebuie să fie pregatiti pentru clipa în care vor ajunge să-i cunoască pe vizitatorii din alte galaxii, potrivit efemeride.ro.

“Pînă la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeași oameni. Poate puțin diferiți ca formă, dar in principiu la fel. Aceleali ființe simțitoare. Trebuie să întelegem ca extraterestrii sînt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferită”, este de părere Dalai Lama.

Discursul, pînă la urma, a avut rolul de a sublinia faptul că indiferent de forma fizică pe care o pot avea extratereștrii, ei sînt fiinte dotate cu simțuri ca și noi. Acest fapt indică și atentionarea de a-i trata cu bunătate, chiar daca ei sînt atat de diferiți. Interesant mai este faptul și că Dalai Lama a subliniat ca acest moment va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre oameni, pentru că forma fizica a acestor ființe inteligente poate fi una traumatizantă.

In acest fel, putem spune că este pentru prima dată cînd omenirea este pregatită pentru clipa in care viața i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea întîlnire presupune responsabilitate și într-un fel modificarea perspectivelor asupra vieții. Nimeni nu poate preciza cînd se va produce această întîlnire. Probabil că atunci cînd omenirea va fi pregatita și aceasta pregătire presupune o sumedenie de lucruri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?