Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Actriţa Charlize Theron vrea să adopte încă un copil

2 ian. 2014,, 19:30   Showbiz
4843 0
Foto: yahoo.com
Actriţa de origine sud-africană Charlize Theron, care a adoptat un băieţel, numit Jackson, în vîrstă de doi ani, îşi doreşte încă un copil, artista urmînd să înceapă în ianuarie procedurile de adopţie, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru publicaţia National Enquirer: "Charlize a recunoscut că va fi complicat, dar îşi doreşte neapărat un frate sau o surioară pentru Jackson. Ea va începe procedurile de adopţie imediat după Anul Nou. Ea vrea un copil care să nu fie cu patru sau cinci ani mai mic ca Jackson - vrea să îi crească împreună".

Actriţa nu a decis încă ţara din care va adopta copilul sau dacă acesta va împărţi moşterirea afro-americană a lui Jackson.

Sursa a adăugat: "Nu a decis încă lucrul acesta. Ea ia în calcul posibilitatea de a adopta un copil din Africa de Sud, dar nu s-a decis. Ştie doar că îşi doreşte încă un copil".

Charlize Theron - care s-a despărţit în 2010, după 9 ani de relaţie, de iubitul său Stuart Townsend - a devenit mamă în 2012, cînd l-a adoptat pe Jackson, afirmînd că mereu a ştiut că va înfia un copil.

Actriţa declara în acea perioadă: "Mama a găsit o scrisoare redactată de mine. O rugam să mă ducă la orfelinat pentru a putea adopta un copil. Mereu am ştiu că voi adopta. Mereu".

De asemenea, vorbind despre ceea ce înseamnă a creşte singură un copil, aceasta a adăugat: "Cred că nicio mamă nu îşi doreşte să-şi crească singură copilul. Nu mi-am dorit asta, dar s-a întîmplat".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?