Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Neglijența la volan a făcut primele victime din acest an

2 ian. 2014,, 12:15   Societate
3900 1
Foto: mesagerdeconstanta.ro
Două persoane au murit, iar alte aproape 30 au fost rănite în urma accidentelor rutiere care au avut loc pe traseele din țară în ultimele 24 de ore. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în acest interval de timp s-au produs 16 accidente rutiere.

Un grav accident de circulație s-a produs ieri dimineață, în satul Cioburciu, raionul Ștefan-Vodă. Un bărbat a decedat, iar altul a ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un gard din beton armat.

Într-un alt caz o femeie în vîrstă de 68 de ani a fost lovită mortal de un automobil în timp ce traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei ora 21:45, pe strada Ion Creangă din capitală, în regiunea staţiei de troleibuz „Flacăra”. În urma leziunilor primite, femeia s-a stins în drum spre spital.

Totodată, inspectorii de patrulare au depistat în prima zi din an 26 de șoferi băuți la volan, 44 – care au încălcat limita de viteză și 11 – care nu dețineau permis de conducere. Alți 13 șoferi nu și-au cuplat centura de siguranță.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?