X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Astrolog: În anul 2014 tulburările politice vor şubrezi poziţia președintelui nostru (VIDEO)

30 dec. 2013,, 09:51   Societate
13068 9
Foto: inprofunzime.md
Directorul Centrului de Cercetări Astrologice "Astrouranius", astrologul Zinaida Vişnevskaia ne-a povestit despre ce se va întîmpla în Republica Moldova în anul 2014. În conformitate cu previziunile d-ei, anul care vine pentru Republica Moldova, dar și pentru întreaga lume nu va fi deloc simplu, ba chiar unul destul de încordat. În special, vor fi tensionate lunile aprilie, iulie și octombrie.

"În perioadele respective configuraţia creată are un aspect negativ – pătratul „T-square”. De asemenea, în acest răstimp va persista starea de nervozitate şi agitaţie extremă, precum și cataclismele. Sînt posibile cutremure de pămînt. În aprilie va fi periclitat sistemul financiar, pot avea loc crahuri ale băncilor și alte probleme financiare".

Cum a specificat astrologul, în octombrie se vor înregistra tensiuni mai mult în viața politică a țării, care îl va viza, nemijlocit, şi pe președintele ţării.

"Viața politică a țării va fi mult prea tumultoasă, se vor înregistra mari agitaţii, care îi vor şubrezi şi poziţia preşedintelui. Există deja tendințe de apariție a noi partide. "

Anul care vine nu va aduce nimic nou pe planul reformelor în țara noastră. Republica Moldova nu se va decide nici asupra vectorului de politica externă. "Chiar dacă vor exista unele decizii ale Guvernului, ele nu vor fi aplicate. Iar dacă vor fi puse nişte semnături, vreo hotărîre globală nu se va lua oricum", ‒ a povestit astrologul.

În afară de cele menţionate, în anul 2014 în Republica Moldova vor continua reformele în domeniile educației și medicinii, care vor fi însoţite, de asemenea, de mari tensiuni în societate. Astrologul a avertizat că există o mare probabilitate ca anul care vine să fie secetos.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?